Incubitus Cooling & Heating broedmachine


 

149.00

+

De Incubitus Reptielenbroedmachine maakt gebruik van thermo-elektrische technologie waardoor het toestel kan koelen en verwarmen.
Het temperatuurbereik ligt ongeveer tussen 2°C en 60°C (36°F TOT 140°F), afhankelijk van de heersende kamertemperatuur.
De temperatuur kan eenvoudig ingesteld worden dankzij het digitale controlesysteem, en het helder verlichte LED-paneel duidt de actuele incubatietemperatuur aan.

De Incubitus broedmachine heeft een transparante deur en binnenverlichting om het uitbroeden en uitkomen van de eieren gemakkelijk op te volgen.
In tegenstelling tot andere broedmachines, begint de Incubitus Broedmachine automatisch te koelen wanneer de ingestelde temperatuur overschreden wordt, en schakelt automatisch opnieuw naar verwarmen als de temperatuur onder de ingestelde waarde daalt.

De combinatie van koelen en verwarmen is erg nuttig bij snel wisselende omstandigheden en tijdens hete zomers. De broedmachine voorkomt het verlies van eieren door oververhitting dankzij het automatisch overschakelen naar de koelstand tot de ingestelde broedtemperatuur is bereikt.

De luchtvochtigheid wordt op peil gehouden door water toe te voegen in het uitschuifbare opvangbakje onderin het toestel of door toevoeging van een extra (optioneel) container met water.
  •    Digitale temperatuurcontrole met heldere digitale LED-indicator
  •    Uitschuifbare lade en opvangbakje voor condenswater
  •    Nauwkeurige koel- en verwarmingscombinatie, voorkomt verlies van eieren
  •    Grote transparante deur
  •    Binnenverlichting (aan- en uitschakelaar) voor gemakkelijk opvolgen van het broedproces
  •    Aan- en uitschakelaar op het frontpaneel
  •    Draagbeugel voor gemakkelijk transport